Welkom bij Mechanisatiebedrijf Meijering te Klijndijk

 

 

Passie voor landbouwtechniek afgestemd op de wensen van de klanten en samenwerken in een klein hecht team, dat is de drijfveer van Albertus Meijering. Goede service, stabiliteit en betrouwbaarheid geven het bedrijf een goede naam bij de klanten.

In 1984 is het bedrijf gestart en door de overname van het Massey Ferguson dealerschap in 2005 en de goede naam onder andere op het gebied van beregeningstechniek  weten agrarische ondernemers het bedrijf goed te vinden.

 

Plezier in het ondernemerschap en up-to-date blijven op het gebied van de landbouwtechniek brengen de klant voordeel doordat er met hem meegedacht wordt. Dit blijkt o.a. uit de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van beregenen, OCMIS beregeningshaspels zijn leverbaar met steeds grotere slanglengtes. Pivot beregeningssystemen geven de mogelijkheid te beregenen met een lager energieverbruik en minder arbeidsbehoefte.

Ag Leader GPS precisielandbouwapparatuur zorgt dat precisielandbouw praktisch uitvoerbaar is.

 

De particulier die net als de hovenier en de gemeentes met professionele tuin- en parkmachines wil werken heeft een ruime keuze uit de merken STIHL, VIKING, ISEKI en STIGA. Voor jaarlijkse servicebeurten is er een gratis haal- en brengservice binnen een straal van 20 kilometer.