Recent afgeleverd: Massey Ferguson 5613 Dyna- 4 in Efficiënt uitvoering

Geplaatst op 22 januari 2019

Recent afgeleverd: Massey Ferguson 5613 Dyna- 4 in Efficiënt uitvoering

Recent afgeleverd: Massey Ferguson 5613 Dyna- 4 in Efficiënt uitvoering

 

 

 

 

Recent hebben wij deze Massey Ferguson 5613 Dyna- 4 in Efficiënt uitvoering afgeleverd. Deze trekker gaat na meerdere succesvolle demonstraties en een bepaalde verhuur- periode aan de slag bij een akkerbouwer.

 

 

De trekker is uitgevoerd in de "Efficiënt" uitvoering, wat inhoud dat de trekker beschikt over o.a. twee elektrische ventielen, twee mechanische ventielen en de T- hendel in de armconsole. Daarnaast is de trekker voorzien van airconditioning, een Zuidberg fronthefinrichting en frontaftakas, snelverstel- trekhaak, geveerde vooras, geveerde cabine en extra werklampen. De trekker beschikt tevens over diverse handige functies die in te stellen zijn in het dashboard, waaronder het "rem- neutraal effect". Met deze functie ingeschakeld hoeft u enkel het rempedaal in te trappen waarna de trekker remt en de versnellingsbak neutraal wordt gezet. Erg handig bij manouvreer en voorladerwerk! 

 

 

 

Specificaties:

 

- 130 PK 4,4 liter 4- cilinder AGCO POWER motor
- Dyna- 4 16x16 PowerShift versnellingsbak
- Efficiënt uitvoering met o.a. 2 elektrische ventielen, T- hendel in zijconsole, geveerde vooras, geveerde cabine en Power Control hendel
- Vele handige functionaliteiten instelbaar vanuit het overzichtelijke en bedieningsvriendelijke dashboard (Bijvoorbeeld rem- neutraal functie)

 

 

 

 

Momenteel draait de vervanger, een MF 5712S Dyna- 4 alweer zijn eerste uren.
Benieuwd naar deze trekker? Neem contact met ons op voor meer informatie!

 

 

 

 

 

 

Verkoop:
Matthijs Meijering
Tel: 06 25101417

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht