NIEUW! Massey Ferguson 7700 serie!

Geplaatst op 23 februari 2015

NIEUW! Massey Ferguson 7700 serie!

Massey Ferguson introduceerd de nieuwe MF 7700-serie op de SIMA Show in Parijs, Frankrijk. Deze nieuwe modellen zijn ontworpen op basis van de zeer succesvolle en bekroonde MF 7600-serie.

 

De serie met in totaal 9 tractoren met een vermogensklasse van 140 PK tot 255 PK, het verstrekken van een keuze uit drie transmissies (Dyna- 4/Dyna- 6/ Dyna- VT) en drie niveaus van specificatie maakt deze serie zeer veelzijdig. Engine Power Management (EPM), dat voorziet in een maximaal extra vermogen van 25 PK, is standaard op alle modellen. Met een maximaal vermogen van 280 PK is de MF 7726 het vlaggenschip van deze serie.

 

Deze nieuwe trekkers profiteren van de uitstekende stamboom vastgesteld door de MF 7600-serie. De MF 7600-serie ontving tal van onderscheidingen in Europa en wordt gewaardeerd door de vele gebruikers!

 

Massey Ferguson heeft de serie verder verfijnd en nieuwe functies toegevoegd die het comfort en de controle verhogen, wat leidt tot nog grotere prestaties, productiviteit en verdere verlaging van de TCO (Total Costs of Ownership).

 

MF 7700-serie kenmerken:

 

  • Nieuwste technologie zescilinder, 6,6 liter en 7,4 liter AGCO POWER-motor, met Engine Power Management (EPM) wordt 25 PK extra vermogen gecreëerd op alle modellen
  • Ongeëvenaarde keuze van Dyna-4, Dyna-6 semi-powershift of Dyna-VT continu variabele transmissie, (afhankelijk van het model)
  • Electronische aftakassnelheidselectie op alle Efficiënt en Exclusieve modellen
  • De nieuwe, door Massey Ferguson ontworpen, onderhoudsvrije voorasvering biedt een hoog comfort
  • Hogere hydraulische capaciteit en maximaal acht regelventielen voor een uitstekende werktuigenbediening
  • Verkrijgbaar in Essential, Efficient en Exclusive specificaties

 

 

Neem contact met ons op voor meer informatie over de nieuwe 7700-serie !

 

Terug naar het nieuwsoverzicht