Massey Ferguson 6615 Dyna-6 "Mooi rood en praktisch"

Geplaatst op 28 november 2014

Massey Ferguson 6615 Dyna-6

Recent heeft het vakblad LandbouwMechanisatie de Massey Ferguson 6615 Dyna-6 uitvoerig getest, met een zeer positief resultaat!

 

 

Goed doordacht schakelwerk
Een bijzonder kenmerk van Massey Ferguson is de rijrichtingshendel linksonder het stuur. Deze is heel praktisch gecombineerd met de zestrapspowershift. Daarnaast is die powershift ook te bedienen via de T- hendel in de rechterzijconsole (ook onder belasting te schakelen).

 

De doordachte powershift, de onder belasting schakelbare groepen en de praktische voor-/achteruit plaasten de Dyna-6 op een hoog niveau.

 

Motor en brandstof
De 4,9 liter viercilinder AgcoPower motor levert een maximaal vermogen van 175 PK inlcusief powerboost. Het verbruik van de viercilinder is 'plezierig laag'. Bij een maximumkoppel en maximumvermogen verbruikt deze Massey Ferguson 6615 Dyna-6 zo'n 8 PROCENT onder dat van de concurrent!

 

Onderhoud en kosten
Weinig olie in de achterbrug, lange verversingstermijnen, goed betaalbare filters en een laag brandstofverbruik: daarmee scoort Massey Ferguson positief. Het geluidsniveau in de cabine is laag. De geluidsdruk in de cabine ligt op alle punten ruim onder het gemiddelde van de laatste tien testtrekkers. Er is voldoende ruimte- vooral in de lengte- en de stoel zit comfortabel. De Datatronic CCD zit op een goede plek en laat zich goed bedienen. Diverse functies zijn eenvoudig te koppelen op de terminal, waaronder een externe camera of een geïntegreerd GPS- systeem.

 

Een gebruiker omschrijft dit type trekker als 'Fel en wendbaar, daar houd ik van' 

 

 

Het complete artikel is nog niet digitaal beschikbaar, wanneer deze beschikbaar is zal deze op onze website geplaatst worden.

 

 

Wilt u één van de zeer zuinige en wendbare Massey Ferguson 6600 modellen zelf uitproberen? Neem dan gerust contact met ons op voor een demonstratie!

Terug naar het nieuwsoverzicht