Massey Ferguson 5613 Dyna-4 met klepelmaaiers

Geplaatst op 22 juli 2015

Massey Ferguson 5613 Dyna-4 met klepelmaaiers

Deze week hebben wij een Massey Ferguson 5613 Dyna- 4 Efficiënt afgeleverd welke gebruikt zal gaan worden voor klepelwerkzaamheden. De MF 5613 is o.a. uitgevoerd met een fronthef + PTO , vier hydraulische ventielen waarvan twee op vingertip en een geveerde vooras. Er zijn tal van instelmogelijkheden om de trekker volledig naar wens te configureren. De trekker onderscheid zich door een uitstekend zicht naar voren (ideale voorladertrekker), laag geluidsniveau in de cabine en de zeer gewaardeerde Dyna- 4 powershift transmissie.

 

 

Perfect KM-220 klepelmaaier

 

Door zijn veelzijdigheid en zeer robuuste constructie is deze klepelmaaier ideaal voor veehouders, akkerbouwers, overheden, verhuurders en loonwerkers met een gemengd tractorpark. De KM klepelmaaier is standaard voorzien van een extra grote hydraulische zijdelingse verstelmogelijkheid van 57 cm en een unieke draairichtingonafhankelijke tandwielkast met geïntegreerde vrijloop.

 

Pefect ZF2-150 klepelmaaier

 

De ZF2 is een zeer robuuste zijklepelmaaier voor de professionele gebruiker. Deze zijklepelmaaier is specifiek ontwikkeld voor intensief onderhoud van wegbermen, taluds, slootkanten etc. Een 5-voudige Powerband met automatische spanner drijft de klepelas aan. Een flexibele koppeling elimineert zware stootbelastingen op de aandrijving; tevens is de machine standaard voorzien van een Walterscheid vrijloopaftakas en hydraulische zijdelingse verstelling

Het werkbereik van +90 graden tot -65 graden en de standaard zijdelingse verplaatsing van 70 cm zijn hydraulisch regelbaar. De standaard aanrijdbeveiliging waarborgt maximale bescherming bij het werken rondom obstakels. 

 

Bekijk onderstaande video voor het perfecte maairesultaat van deze klepelmaaiers.

 

 

Informeer vrijblijvend naar deze machines, tevens hebben wij enkele scherpe aanbiedingen van DEMO machines!

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht