Lemken Rubin 9/300U schijveneg afgeleverd

Geplaatst op 25 augustus 2015

Lemken Rubin 9/300U schijveneg afgeleverd

Recent afgeleverd: Lemken Rubin Schijveneg

 

 

De compact-schijveneg Rubin 9 garandeert ook onder moeilijke omstandigheden een intensieve en homogene vermenging van organische massa en grond tot een werkdiepte van ca. 12 cm en kan daarmee vochtverliezen door verdamping aanzienlijk verminderen. Op deze manier is de Rubin 9  voor de vlakke stoppelbewerking over de volle breedte bij hoge werksnelheden optimaal geschikt

De open frameconstructie met grote tussenruimten waarborgt ook in hoog gegroeide groenbemestingbestanden verstoppingvrij werken. De gekartelde, in onderhoudsvrije axiaal-hoekcontactkogellagers aangebrachte 620 mm grote holle schijven met zes millimeter materiaaldikte vormen het fundament voor een uitstekende arbeidskwaliteit en hoge standtijden. De in gesloten elementen aangebrachte schijvenhalmen zijn met stabiele spiraalveren tegen overbelasting beveiligd en waarborgen ook onder moeilijke omstandigheden een spoorstabiele geleiding van de schijven.

De Rubin 9 kan in werkbreedten van 4 tot 6 meter met een halfgedragen frame of met een combinatiehalfgedragen frame worden geleverd, die het gebruik met de pneumatische zaaimachine Solitair van LEMKEN mogelijk maakt.

 

Klik    HIER    voor de brochure van de LEMKEN RUBIN schijveneggen, of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Informeer vrijblijvend naar onze Lemken grondbewerkingsmachines en lopende acties op stoppelbewerkingsmachines!

Terug naar het nieuwsoverzicht