Klepelcombinatie afgeleverd

Geplaatst op 28 mei 2015

Klepelcombinatie afgeleverd

Deze week hebben wij een Massey Ferguson 6465 afgeleverd met in de fronthef een Perfect KM-220 klepelmaaier en in de achterhef een Perfect ZF2-150 klepelmaaier. Deze combinatie zal ingezet worden voor diverse klepelwerkzaamheden waar hij zal zorgen voor een perfect maairesultaat !

 

 

Perfect KM-220 klepelmaaier

 

Door zijn veelzijdigheid en zeer robuuste constructie is deze klepelmaaier ideaal voor veehouders, akkerbouwers, overheden, verhuurders en loonwerkers met een gemengd tractorpark. De KM klepelmaaier is standaard voorzien van een extra grote hydraulische zijdelingse verstelmogelijkheid van 57 cm en een unieke draairichtingonafhankelijke tandwielkast met geïntegreerde vrijloop.

 

Pefect ZF2-150 klepelmaaier

 

De ZF2 is een zeer robuuste zijklepelmaaier voor de professionele gebruiker. Deze zijklepelmaaier is specifiek ontwikkeld voor intensief onderhoud van wegbermen, taluds, slootkanten etc. Een 5-voudige Powerband met automatische spanner drijft de klepelas aan. Een flexibele koppeling elimineert zware stootbelastingen op de aandrijving; tevens is de machine standaard voorzien van een Walterscheid vrijloopaftakas en hydraulische zijdelingse verstelling

Het werkbereik van +90 graden tot -65 graden en de standaard zijdelingse verplaatsing van 70 cm zijn hydraulisch regelbaar. De standaard aanrijdbeveiliging waarborgt maximale bescherming bij het werken rondom obstakels. 

 

 

Bekijk onderstaande video voor het perfecte maairesultaat van deze klepelmaaiers.

 

 

Informeer vrijblijvend naar deze machines, tevens hebben wij enkele scherpe aanbiedingen van DEMO machines!

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht