Diverse RTK- GPS systemen afgeleverd

Geplaatst op 27 februari 2015

Diverse RTK- GPS systemen afgeleverd

Afgelopen periode hebben wij diverse Ag Leader GPS systemen gemonteerd en afgeleverd.

 

Veelal is er gekozen voor de bekende ParaDyme antenne, die zich onderscheid t.o.v. de concurrentie.

 

ParaDyme is uniek met zijn dubbele GPS antenne waardoor het systeem behalve de positie ook exact de richting en vlakstelling van uw voertuig weet, zelfs bij stilstand en lage snelheid. ParaDyme is daardoor het meest nauwkeurige systeem dat in de wereld verkrijgbaar is. U kunt rekenen op de meest perfecte sporen van begin tot eind van uw perceel. Ook het automatisch sturend oppakken van een nieuw spoor, zowel voor- als achteruitrijdend, gaat eenvoudig, snel en soepel. 

 

Komende periode zullen er bij diverse akkerbouwers OptRx gewassensoren op de veldspuit gemonteerd worden. De sensoren hebben hun eigen lichtbron en kunnen dus altijd gebruikt worden, ’s avonds of bij sterk wisselende lichtomstandigheden. Op basis van de reflectie wordt een vegetatie-index berekend. De slimme software achter het systeem geeft op basis van deze metingen direct een advies voor de juiste stikstof dosering. De OptRx gewassensoren meten verschillen in uw gewassen die met het het menselijk oog niet zijn te zien !

 

 

Wilt u meer informatie over ons assortiment aan Ag Leader GPS systemen of gewassensoren? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Bekijk ook onze GPS pagina:  KLIK HIER

 

Terug naar het nieuwsoverzicht