Afgeleverd: MF 7615 Dyna- VT

Geplaatst op 17 april 2017

Afgeleverd: MF 7615 Dyna- VT

Massey Ferguson 7615 Dyna-VT Exclusive afgeleverd

 

 

 

Deze compleet uitgevoerde Massey Ferguson 7615 Dyna- VT in Exclusive uitvoering hebben wij recent afgeleverd waarna deze direct werd ingezet op brede wielen voor de vleugelschaar en op cultuurwielen voor de pootmachine.

 

 

De trekker zal voor diverse werkzaamheden worden ingezet op een akkerbouwbedrijf, waaronder:

- Aardappelen poten op cultuurwielen
- Koren zaaien op brede wielen
- Spuiten op breed spoor
- Grondbewerking op brede wielen
- Transportwerkzaamheden

 

 

De "Exclusive" cabine bevat o.a. een Datatronic CCD terminal, Climate Control, Multipad bedieningshendel en vingertip- hydrauliekbediening. Verder is de trekker voorzien van een Zuidberg 35 kN fronthefinrichting en aftakas. De cultuurwielen afkomstig van een New Holland zijn op spoor 1500 mm gemaakt. De huidige wielen zijn op spoor 2130 mm vermaakt i.v.m. spuiten op breed spoor.


 

De trekker is voorzien van een Ag Leader Paradyme GPS RTK antenne en het nieuwste Ag Leader InCommand 1200 Display. Het InCommand display is standaard voorzien van Section Control en kan ISOBUS werktuigen aansturen/bedienen, eventueel d.m.v. de Multipad Joystick van de Massey Ferguson.

 

 

 

Kunnen wij u overtuigen van het lage brandstofverbruik, de hoge efficiëntie en de unieke cabine varianten van Massey Ferguson? Neem vrijblijvend contact op voor een passend advies.

 Matthijs Meijering
Tel: 06 25101417

 

 

 

Neem vrijblijvend contact met ons voor een nieuwe of jong gebruikte trekker!

Terug naar het nieuwsoverzicht