Afgeleverd: Massey Ferguson 5609 Dyna -4

Geplaatst op 12 maart 2018

Afgeleverd: Massey Ferguson 5609 Dyna -4

Recent afgeleverd: Massey Ferguson 5609 Dyna- 4 in Essential uitvoering

 

 

 

 

Recent hebben wij deze Massey Ferguson 5609 Dyna- 4 in Essential uitvoering afgeleverd. Deze trekker met zijn kenmerkende 3- cilinder SISU motor onderscheid zich door zijn unieke zicht naar voren door de unieke schuin aflopende motorkap. Hiermee wordt maximaal zicht naar voren gerealiseerd, wat erg makkelijk is bij gebruik van frontwerktuigen of het insturen in de rij. De trekker zal op een gemengd bedrijf breed ingezet gaan worden voor de schudder, zwadhark, veldspuit of blokkenwagen.

 

 

De trekker is uitgevoerd in de "Essential" uitvoering, wat inhoud dat de trekker beschikt over o.a. mechanisch ventielen en de T- hendel in de zijconsole. Daarnaast is de trekker voorzien van airconditioning, een Zuidberg fronthefinrichting, snelverstel- trekhaak, elektrisch/hydraulische inschakelbare aftakas en extra werklampen. De trekker beschikt tevens over diverse handige functies die in te stellen zijn in het dashboard, waaronder het "rem- neutraal effect". Met deze functie ingeschakeld hoeft u enkel het rempedaal in te trappen waarna de trekker remt en de versnellingsbak neutraal wordt gezet. Erg handig bij manouvreer en voorladerwerk! 

 

 

Onder de trekker zijn nieuwe 420/85 R38 en 340/85 R28 Alliance Farmpro 85 banden op vaste velg spoor 1500 mm gemonteerd. Met deze tussenmaat is het mogelijk om de trekker zowel voor spuitwerk als overig landwerk in te zetten.

 

 

 

Specificaties:

 

 

- 95 PK 3,3 liter 3- cilinder AGCO POWER motor
- Dyna- 4 16x16 PowerShift versnellingsbak
- Essential uitvoering met o.a. 2 mechanische ventielen, T- hendel in zijconsole en Power Control hendel
- Vele handige functionaliteiten instelbaar vanuit het overzichtelijke en bedieningsvriendelijke dashboard (Bijvoorbeeld rem- neutraal functie)

 

 

 

 

Een mooie trekker voor de veehouder, en mogelijk ook voor de akkerbouwer, laat u adviseren door ons!

 

 

 

 

 

 

Verkoop:
Matthijs Meijering
Tel: 06 25101417

 

Terug naar het nieuwsoverzicht