Afgeleverd: Kuhn GF 10802T GII

Geplaatst op 9 juni 2015

Afgeleverd: Kuhn GF 10802T GII

Klaar voor aflevering:

 

Kuhn GF 10802T GII schudder met 10 rotoren, 6 tandarmen per rotor en een werkbreedte van 10.80 meter !

 

 

COMPACTE DRIEPUNTSAANKOPPELING 

De nieuwe 10802 T GII is getrokken en kan moeiteloos aan alle trekkers met een driepuntsaankoppeling cat. 2 aangekoppeld worden. Praktisch: het is mogelijk om de rotoren tijdens het schudden iets uit te heffen, om de schudhoek op de ondergrond te verkleinen. 

 

 

UITGEKIEND IN- EN UITKLAPPEN

Het dalen van de transportwielen gaat gelijktijdig, de rotoren klappen naar voren in. Het resultaat: een geringe transportstand hoogte, een optimale gewichtsverdeling naar de trekker en perfecte rijeigenschappen op de weg zelfs bij hoge rijsnelheden. 

 

 

HET GEWAS EERDER OPNEMEN

De onderscheidende lange tanden met een langere tand aan de buitenzijde, dit brengt talrijke voordelen met zich mee en leveren een belangrijke bijdrage aan een hoge schudkwaliteit. De buitenste tand neemt het gewas eerder op dan een tand met een gelijke lengte. Dit garandeert een perfecte schudkwaliteit, in het bijzonder aan de perceelsranden, maar ook tussen de rotoren. In het kwetsbare bereik is de overlap van de tanden meer. Een eerder gewasopname betekent ook dat de daadwerkelijke werkbreedte van de rotoren en daarmee van de gehele machine vergroot.

 

 

 

Bent u op zoek naar een nieuwe hooibouwmachine?

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een passend advies!

Terug naar het nieuwsoverzicht