Afgeleverd: Kuhn GA 9030 hark

Geplaatst op 10 mei 2018

Afgeleverd: Kuhn GA 9030 hark

Recent afgeleverd: Kuhn GA 9030 zijafleg- hark

 

 

Inmiddels zijn wij druk bezig met het uitleveren van de hooibouwmachines voor komend seizoen, waaronder deze grootst leverbare zijafleg- hark van Kuhn, de GA 9030.

 

 

De GA 9030 is een cirkelhark met middenframe, zijafleg en mechanische aandrijving. De rotoren van de GA 9030 hebben een diameter van 4,00m. De rotoren zijn uitgevoerd met 15 tandarmen per rotor. Om de transporthoogte te beperken kunnen er 3 tandarmen per rotor gedemonteerd worden. De GA 9030 is een unieke hark in zijn segment en beschikt over diverse gepatenteerde technische eigenschappen welke kwalitatief zeer goed harkwerk realiseren.

 

 

STABILIFT:
Exclusief mechanisch systeem om de rotor te heffen en te vergrendelen, de rotorarm staat dan in schuine positie. Hierdoor kan tijd worden gewonnen om ook op hellingen een hogere bodemvrijheid te creëren en kan de rotor tidjens transport vergrendeld worden. In de 3D- ophanging van de rotoren is een hydraulische cilinder geïntegreerd die de pendelende bewegingen van de rotor automatisch vergrendelt zodra de rotor omhoog wordt geheven.

 

STABIDRIVE:
Verbetert de stabiliteit van de machine tijdens het transport, vooral in bochten en bij het nemen van rotondes maar ook op het veld tijdens manoevres op steile hellingen. Door dit systeem is het haast onmogelijk om de hark op zijn kant te krijgen!

 

MASTER DRIVE GIII- aandrijving:
Rotoraandrijving die langdurig betrouwbaar is onder uiteenlopende omstandigheden.

 

 

Tevens is deze hark uitgevoerd met elektrisch/hydraulische hoogteverstelling van beide rotoren bedient d.m.v. de KGA 11L bedieningsterminal.
Het is mogelijk de harkhoogte van de rotoren tegelijk te verstellen of de rotoren individueel te verstellen.


Met de KGA 11L bedieningsterminal worden de volgende functies bedient vanuit de trekkercabine:- Omzetten in werk/transportstand
- Instellen zwadbreedte
- Instellen harkhoogte

 

 

Kortom: het topmodel van de zijafleg- harken met een gigantische capaciteit van 8,50 meter (circa 17 meter aan 1 zwad!)

 

 

 

 

Klik HIER voor de brochure van de Kuhn harken, of informeer voor een passend advies en een aanbieding!

 

 

 

 

Verkoop:
Matthijs Meijering
Tel: 06 25101417

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht