Afgeleverd: Imants Culter

Geplaatst op 6 april 2017

Afgeleverd: Imants Culter

Recent afgeleverd: Imants Culter 3.0 voorzetwoeler

 

 


Deze Imants Culter zal hoofdzakelijk voor de Imants 48SX spitmachine ingezet gaan worden om de grondlaag net onder de spitdiepte los te woelen. De machine is standaard uitgevoerd met zes rechte (demontabele) tanden, heeft een maximale werkdiepte van 60 cm en is geschikt voor tractoren tot 294 kW (400 pk).

 

 

De Culter 3.0 is goed te combineren met een spitmachine. Omdat de woeler dicht op de trekker en de spitmachine zit, kunnen de woeltanden niet in de spitas komen. Daarnaast is er een onbelemmerde doorlaat voor de aftakas ter aandrijving van het aangekoppelde werktuig.

 

 

Ter bevordering van de levensduur is de Culter gestraald en voorzien van een poedercoating. De hydraulische hef heeft een hefkracht van 3.000 kg. Daardoor kan de Culter goed gecombineerd worden met bijvoorbeeld een rotorkopeg, een losse rol of een schijveneg. De betaalbare beitels van de woeler komen uit de mijnbouw en hebben hierdoor een langere levensduur (afhankelijk van de ondergrond).

 

 

 

Wij kunnen een Imants Culter uit voorraad leveren, informeer voor een vrijblijvend advies i.c.m. uw werktuigen voor de grondbewerking!
 

 

Wist u dat wij voor nagenoeg elk gangbaar model spitmachine slijtdelen op voorraad hebben liggen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn?

 

 

 

Verkoop:
Matthijs Meijering
Tel: 06 25101417

 

 

 

Reeds velen geleverd i.c.m. spitmachines, schijveneggen, cultivatoren enz.

Terug naar het nieuwsoverzicht