Afgeleverd: Imants 48SX300H spitmachine

Geplaatst op 3 april 2017

Afgeleverd: Imants 48SX300H spitmachine

Recent hebben wij deze Imants 48SX300H spitmachine afgeleverd

 

 

 

De 48SX serie is de eerste in zijn soort die de spitas met een eenzijdige tandwielbak aandrijft. Deze aandrijving is speciaal ontwikkeld om een groot bereik van vermogens op te kunnen vangen. De machine is dan ook geschikt voor tractoren van 130 tot 250 PK. Achter de spitas bevindt zich in de machine een aangedreven harkrol. De harkrol is een grote rol met veertanden erop. Door het speciale ontwerp zorgt de harkrol o.a. voor:

 


 
•             een perfect aangedrukt zaaibed
•             een egaliserende werking
•             het inwerken van organische stof
 

 

De 48SX is gebouwd voor een optimale rijsnelheid van 7km/u. Bij deze snelheid heeft de spitmachine 1000 toeren op de aftakas nodig.
Eventueel is de machine uit te voeren met een zware degelijke hefinrichting t.b.v een zaaibalk of zaaimachine.

 

 

Imants produceerd tevens de welbekende Imants Culter diepwoeler/voorzetwoeler. Deze woeler i.c.m. een Imants spitmachine maakt het mogelijk om in één werkgang zowel de ondergrond te woelen als de grond te spitten dankzij de korte aanbouw aan de trekker. Hievan hebben wij reeds vele combinaties van verkocht, informeer hier vrijblijvend naar of voor referenties!

 

 

Voor meer informatie over Imants grondbewerkings machines of een demonstratie bij u op het land kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

 

Verkoop:

Matthijs Meijering
Tel: 06 25101417

 

Terug naar het nieuwsoverzicht