Afgeleverd: Imants 48 SX en Vogel&Noot zaaicombinatie

Geplaatst op 13 juli 2015

Afgeleverd: Imants 48 SX  en Vogel&Noot zaaicombinatie

Recent hebben wij deze zeer compleet uitgevoerde spit- zaaicombinatie afgeleverd

 

 

Imants 48SX300H spitmachine:

De machine is net als de andere series eenzijdig aangedreven door middel van een tandwielkast en is geschikt voor tractoren tussen de 140 en 250 Pk. De spitmachine bestaat uit een roterende spitas met 36 SX spadebladen.

 

 

Vogel&Noot schijvenzaaimachine en fronttank:

Deze Vogel&Noot MasterDrill FT1-300 beschikt over 29 zaaielementen en een tankvolume van 1100 liter. De machine is uitgevoerd met electrische rijenschakeling en zaaihoeveelheidsregeling. De zaaimachine is door middel van het Ag Leader RTK - GPS systeem volledig GPS- aangestuurd, waardoor zeer nauwkeurig gezaaid kan worden en efficiënt met zaaizaad wordt omgegaan.

 

De actuele versie van de elektronische regel- en bewakingseenheid Drillmat III schakelt via elektromotorische ventielen de rijsporen in elk gebruikelijk patroon. Daarbij wordt het zaaigoed via een bufferreservoir naar de zaadtank teruggevoerd (“zaaigoed retour”). Dit betekent een effectieve besparing van zaaigoed. Naast het schakelen van de rijsporen levert het bewakingssysteem uitgebreide informatie over werktuigfuncties zoals werksnelheid, bewerkte hectares, blazertoerental, doseerfunctie en tankinhoud (via in hoogte verstelbare sensor).

 

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een zaaicombinatie die wij u kunnen bieden?

 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op !

Terug naar het nieuwsoverzicht