Afgeleverd: Fella TH 8608 DN schudder

Geplaatst op 17 juli 2017

Afgeleverd: Fella TH 8608 DN schudder

Begin Mei afgeleverd: Fella 8608 DN 8- elements schudder

 

 

 

Enkele kenmerken van deze schudder:

 

- 8 rotoren
- 6 tandarmen per rotor
- Werkbreedte 8,60 meter
- Transportbreedte 2,90 meter
- Parkeerhoogte 3,30 meter
- Kopakkerstand

 

 

- Door de extreem korte aanbouw aan de tractor kunnen er voor deze serie ook kleinere tractoren worden gebruikt. De belasting van de tractor is gering en de ontlasting van de vooras eveneens, waardoor de veiligheid bij het rijden op de weg en het werken op hellingen optimaal is.

 

- Het in- en uitklappen van de rotors gebeurt met behulp van een hydraulisch systeem synchroon en comfortabel vanuit de tractor.

 

- De driepunts-schudders zijn uitgerust met een geïntegreerde, instelbare pendelrem. Deze voorkomt op een betrouwbare manier dat de machine gaat slingeren.

 

- De centrale randschudinrichting aan weerszijden van de machine helpt u om ook bij extreem moeilijke oogstomstandigheden en bij het werken op verschillende hoogtes te voorkomen dat er voer verloren gaat. De inrichting kan comfortabel vanuit de tractor worden versteld (FELLA-patent).

 

- Doordat de schudhoek instelbaar is in drie standen (15° - 18 ° - 21°), is gebruik bij veranderende omstandigheden probleemloos mogelijk

 

 

 

Wij maken graag een vrijblijvende aanbieding van een Fella/Massey Ferguson of Kuhn hooibouwmachine, neem contact met ons op!

 

 

 

Matthijs Meijering
Tel: 06 25101417

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht