Afgeleverd: Fella TH 6606 DN

Geplaatst op 12 december 2016

Afgeleverd: Fella TH 6606 DN

Vorige week hebben wij een Fella TH 6606 DN schudder afgeleverd

 

 

Enkele kenmerken van deze schudder:

 

- Door de extreem korte aanbouw aan de tractor kunnen er voor deze serie ook kleinere tractoren worden gebruikt. De belasting van de tractor is gering en de ontlasting van de vooras eveneens, waardoor de veiligheid bij het rijden op de weg en het werken op hellingen optimaal is.

 

- Het in- en uitklappen van de rotors gebeurt met behulp van een hydraulisch systeem synchroon en comfortabel vanuit de tractor. Door het synchrone heffen kan de machine ook op hellingen veilig worden bediend.

 

- De driepunts-schudders zijn uitgerust met een geïntegreerde, instelbare pendelrem. Deze voorkomt op een betrouwbare manier dat de machine gaat slingeren.

 

- De centrale randschudinrichting aan weerszijden van de machine helpt u om ook bij extreem moeilijke oogstomstandigheden en bij het werken op verschillende hoogtes te voorkomen dat er voer verloren gaat. De inrichting kan comfortabel vanuit de tractor worden versteld (FELLA-patent).

 

- Doordat de schudhoek instelbaar is in drie standen (15° - 18 ° - 21°), is gebruik bij veranderende omstandigheden probleemloos mogelijk

 

 

 

Wij maken graag een vrijblijvende aanbieding van een Fella hooibouwmachine, nog enkele oud- logo machines beschikbaar tegen scherpe prijzen!

 

 

 

Matthijs Meijering
Tel: 06 25101417

Terug naar het nieuwsoverzicht