Afgeleverd: Fella Juras 671 hark

Geplaatst op 12 juni 2018

Afgeleverd: Fella Juras 671 hark

Recent afgeleverd: Fella Juras 671 hark

 

 


Recent hebben wij deze nieuwe Fella Juras 671 middenafleg- hark afgeleverd. Deze degelijke en compacte hark zal met name worden gebruikt voor het schoon bijeen harken van hooi. De compacte bouw, SteerGUARD fuseebesturing en mogelijkheid tot tandemonderstel gaven de doorslag voor de klant.

 

 

Het instapmodel JURAS 671 in het segment van de twee-rotor-middenafleggers heeft een werkbreedte van 5,80 m tot 6,60 m. Door de cardanische ophanging en de gewichtsverdeling van de rotor wordt de rotor bij het uittillen eerst voor en daarna achter geheven. Bij het neerlaten maken eerst de achterwielen en daarna de voorwielen van de rotor weer contact met de bodem. Zo wordt verhinderd dat de tanden in de bodem steken. Geen insteken, geen beschadiging van de graszode, geen vervuiling van het voer - voer van topkwaliteit. 

 

 

De rotorkoppen van FELLA overtuigen door hun gesloten constructie, die alle belangrijke componenten betrouwbaar tegen vuil en stof beschermt. Deze constructie staat garant voor een lange levensduur. De groot gedimensioneerde aandrijfunit staat net als de precieze, van lichtmetaal vervaardigde rotorarmbehuizing voor de moderne en in de praktijk beproefde constructie. Transportonderstellen van de multirotor-zwadharken heeft een positieve uitwerking op het rijgedrag en de bodemvolging - vooral op hellingen en ongelijk terrein. Het tandemonderstel resulteerd in een nog betere bodemvolging.

 

 

Het SteerGUARD stuursysteem brengt de stuurbeweging van de stuuras met behulp van de fuseebesturing met instelbare spoorstang direct en nauwkeurig over op de wielen.
Resultaat: een enorme stuurnauwkeurigheid en wendbaarheid. Dankzij steerGUARD blijft de hark altijd precies in het spoor van de tractor. Tevens is dit fusee stuursysteem nastelbaar om ook een hoge stuurnauwkeurigheid te waarborgen na enkele jaren.

 

 

 

 

 

Klik HIER voor de brochure van de Fella Juras harken, of informeer voor een passend advies en een aanbieding!

 

 

 

 

Verkoop:
Matthijs Meijering
Tel: 06 25101417

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht