Afgeleverd: APV PS 200 zaaimachine

Geplaatst op 21 februari 2017

Afgeleverd: APV PS 200 zaaimachine

Vorige week afgeleverd: APV PS 200 M1 pneumatische zaaimachine

 

 

 

Deze APV pneumatische zaaimachine hebben wij opgebouwd op een getrokken vorenpakker. De zaaimachine is voorzien van een APV 5.2 computer die de rijsnelheid en hefpositie van de trekker gebruikt. Hierdoor wordt de zaaias automatisch ingeschakeld wanneer de hefinrichting van de trekker zakt, en zal het toerental toe- of afnemen wanneer de rijsnelheid veranderd. Tevens hebben wij de de vorenpakker voorzien van een bordes en traptrede om veilig en eenvoudig de zaaimachine te kunnen vullen en zaaigoed mee te kunnen nemen.

 

 

Deze vorenpakker (en dus ook zaaimachine) is te gebruiken achter de spitmachine, cultivator en diepwoeler. Kortom multifunctioneel!

 

 

 

Eigenschappen van deze machine:

 


- PS 200 M1 met elektrische blazer, inhoud bak 200 lt
- Kunststof bak, zeer stevig materiaal
- Doseerwalsen voor fijne en grove zaden
- Roerinrichting
- Afdraaigoot met slang, contraplaat en afdraaizak
- APV 5.2 computer met zaaiasregeling, elektrische aansturing, calibratiestand, afdraaifunctie, kopakkerbediening, snelheidsregeling,urenteller dag/ totaal en ha teller
- Externe afdraaischakelaar bij de zaaimachine, zodat de afdraaiproef niet vanuit de trekkercabine gestart hoeft te worden

 

 

 

Wij geven u graag een passend advies voor een APV zaaimachine in uw situatie, neem vrijblijvend contact met ons op voor een aanbieding.

 

 

Verkoop:

Matthijs Meijering
Tel: 06 25101417

Terug naar het nieuwsoverzicht