Afgeleverd: Ag Leader RTK- GPS systeem

Geplaatst op 30 januari 2016

Afgeleverd: Ag Leader RTK- GPS systeem

Klaar voor aflevering: Ag Leader RTK- GPS systeem met Paradyme antenne en Versa Display

 

De ParaDyme is uniek met zijn dubbele GPS antenne waardoor het systeem behalve de positie ook exact de richting en vlakstelling van uw voertuig weet, zelfs bij stilstand en lage snelheid. De ParaDyme antenne is daardoor het meest nauwkeurige systeem dat in de wereld verkrijgbaar is. U kunt rekenen op de meest perfecte sporen van begin tot eind van uw perceel. Ook het automatisch sturend oppakken van een nieuw spoor, zowel voor- als achteruitrijdend, gaat eenvoudig, snel en soepel. 

 

 

Dit systeem is uitgevoerd met het Versa Display. Dit is een universeel inzetbaar scherm dat geschikt is voor vrijwel alle bewerkingen het jaar rond. U kunt Versa ook gebruiken als stuurhulp en automatische besturing. Versa ondersteunt zowel rechte als verschillende typen gebogen sporen. Ook registratie, afgifteregeling en sectie-besturing behoren tot de mogelijkheden. Kiezen voor Versa is niet alleen kiezen voor eenvoudige bediening, maar ook voor meer overzicht. Buiten bovengenoemde mogelijkheden is het scherm ook nog eens voorzien van 4 ingangen voor video camera’s. Zo krijgt u rondom maximaal zicht, heeft u maximale controle over uw werktuigen en brengt u de veiligheid naar een nog hoger plan. Het scherm kan net zoals het Integra- Display en ParaDyme- antenne makkelijk van de ene naar de andere machine verplaatst worden. De user-interface, bediening van de Versa is overigens exact gelijk aan die van de Integra. Dit maakt het wisselen tussen de verschillende schermen nog makkelijker.

 

 

Wilt u meer informatie over ons assortiment van Ag Leader GPS systemen of gewassensoren? Neem dan gerust contact met ons op!

Tel: 06 25101417

 

 

Bekijk ook onze GPS pagina:  KLIK HIER

Terug naar het nieuwsoverzicht