Afgeleverd: 3x Imants Culter

Geplaatst op 28 maart 2018

Afgeleverd: 3x Imants Culter

Recent afgeleverd: 3x Imants Culter 3.0 voorzetwoeler

 

 

We hebben afgelopen periode weer enkele Imants Culter woelers afgeleverd aan onze klanten.

 

 

Het betreffen drie woelers die elk op een andere wijze gebruikt zullen gaan worden. Eén van deze woelers zal gebruikt worden voor een spitmachine om in één werkgang te woelen en spitten. Daarnaast hebben wij achter deze woeler een 80 CM kooirol met adapter- bok gemonteerd. De hefarmen zijn met een extra pen en bus vast te zetten waardoor de volledige druk op de rol overgebracht kan worden. De tweede woeler is uitgevoerd met een recht midden- verstevigingsstuk en vijf woelpoten voor een specifieke woelafstand. De derde woeler is in een standaard uitvoering geleverd en zal worden gebruikt voor een vastetand cultivator.

 

 

De Imants Culter is standaard uitgevoerd met zes rechte (demontabele) tanden, heeft een maximale werkdiepte van 60 cm en is geschikt voor tractoren tot 294 kW (400 pk).

 

 

De Culter 3.0 is goed te combineren met een spitmachine. Omdat de woeler dicht op de trekker en de spitmachine zit, kunnen de woeltanden niet in de spitas komen. Daarnaast is er een onbelemmerde doorlaat voor de aftakas ter aandrijving van het aangekoppelde werktuig.

 

 

Ter bevordering van de levensduur is de Culter gestraald en voorzien van een poedercoating. De hydraulische hef heeft een hefkracht van 3.000 kg. Daardoor kan de Culter goed gecombineerd worden met bijvoorbeeld een rotorkopeg, een losse rol of een schijveneg. De betaalbare beitels van de woeler komen uit de mijnbouw en hebben hierdoor een langere levensduur (afhankelijk van de ondergrond).

 

 

De Imants Culter kan gecombineerd worden met diverse andere grondbewerkingsmachines. Informeer voor een passend advies of kom de Culter bij ons op het bedrijf bezichtigen. Graag laten wij u situaties en afbeeldingen zien van de woelers die we in het verleden hebben afgeleverd, ook brengen wij u graag in contact met klanten van ons die al met een Imants Culter werken.

 

 

 

Let op!
Wij kunnen als enige dealer in Nederland nog een beperkt aantal Imants Culter woelers uit voorraad leveren dit voorjaar!
Informeer naar de beschikbaarheid of voor een demonstratie komend voorjaar!

 

 

 

 

Verkoop:
Matthijs Meijering
Tel: 06 25101417

 

 

Reeds velen geleverd i.c.m. spitmachines en cultivatoren.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht