Afgeleverd: 2 stuks Imants Culter

Geplaatst op 16 november 2017

Afgeleverd: 2 stuks Imants Culter

Recent afgeleverd: 2x Imants Culter 3.0 voorzetwoeler

 

 

 

Recent hebben we weer Imants Culter woelers afgeleverd aan twee klanten. Eén van deze woelers is af- fabriek uitgevoerd met CAT 2 aanspanning aan de trekkerzijde en recht middenstuk voor eventuele montage van een woelpoot in het midden. De andere woeler is in CAT 3 trekkerzijde en CAT 3 hefinrichting uitgevoerd en voorzien van een gebogen/krom middenstuk voor een vrije doorlaat van de aftakas.

 

 

De Imants Culter is standaard uitgevoerd met zes rechte (demontabele) tanden, heeft een maximale werkdiepte van 60 cm en is geschikt voor tractoren tot 294 kW (400 pk).

 

 

De Culter 3.0 is goed te combineren met een spitmachine. Omdat de woeler dicht op de trekker en de spitmachine zit, kunnen de woeltanden niet in de spitas komen. Daarnaast is er een onbelemmerde doorlaat voor de aftakas ter aandrijving van het aangekoppelde werktuig.

 

 

Ter bevordering van de levensduur is de Culter gestraald en voorzien van een poedercoating. De hydraulische hef heeft een hefkracht van 3.000 kg. Daardoor kan de Culter goed gecombineerd worden met bijvoorbeeld een rotorkopeg, een losse rol of een schijveneg. De betaalbare beitels van de woeler komen uit de mijnbouw en hebben hierdoor een langere levensduur (afhankelijk van de ondergrond).

 

 

De Imants Culter kan gecombineerd worden met diverse andere grondbewerkingsmachines. Informeer voor een passend advies of kom de Culter bij ons op het bedrijf bezichtigen. Graag laten wij u situaties en afbeeldingen zien van de woelers die we in het verleden hebben afgeleverd, ook brengen wij u graag in contact met klanten van ons die al met een Imants Culter werken.

 

 

Bent u benieuwd naar de werking van een Imants Culter eventueel i.c.m. uw werktuig op uw eigen percelen?
Bel met onderstaande voor de mogelijkheden, wij denken graag met u mee!

 

 

Wij kunnen een Imants Culter uit voorraad leveren, informeer voor een vrijblijvend advies i.c.m. uw werktuigen voor de grondbewerking!

 

 

Verkoop:
Matthijs Meijering
Tel: 06 25101417

 

 

Reeds velen geleverd i.c.m. spitmachines en cultivatoren.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht